AVENUE de NEW YORK, Paris

Sharing the family’s passion towards boat making, customised timber architectural elements are featured throughout the residence forming integrated wall linings, soffits, furniture and storage units. The design aims to reconfigure the penthouse apartment into a flexible living + entertainment space and a holiday home that is rooted to the family’s tradition.

160526_Living room_view 2 (1)160529_Living room_view 1160529_Dining Room_view 2160529_Dining room_view01160527_Family Room_view 1160527_Family Room_view 2160307_Bedroom_view02160307_Bedroom_view03160507_Bathroom_view 1.RGB_color160525_Kitchen corridorPowderRoom_FInal2MasterBedroom_Final3MasterBedroom_Glass_Final_2BAthroom_FInal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s